RİZE / FINDIKLI - İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Tacettin İNCE - Müdür Yardımcısı

1963 yılında Rize-Fındıklı´da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Fındıklı´da tamamladı. KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Biyoloji Öğretmenliği bölümünü 1989 yılında bitirdi.1992 yılında Diyarbakır-Silvan´da sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. 1993 yılında Arılı İlköğretim Okulu´na tayin oldu. 1995 yılında Fındıklı Lisesi´ne müdür yardımcısı olarak atandı.2000 yılında idarecilik görevimden ayrılarak 2003 yılına kadar öğretmen olarak çalıştı. 2003 yılında tekrar aynı okulda müdür yardımcısı olarak göreve başladı. 2005-2006 öğretim yılında ilçemizde yeni açılan Şehit Cavit Köroğlu Anadolu Lisesi kurucu müdür olarak görevlendirildi. 2007 yılında görevimden ayrılarak Fındıklı Lisesi´ne öğretmen olarak atandı. 2011 yılında Fındıklı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi´ne (Fındıklı 15 Temmuz Şehitleri MTAL)  müdür başyardımcısı olarak atandı. 2020 yılında görev süremin bitmesi nedeniyle Fındıklı İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ne müdür yardımcısı olarak atandı.Evli ve iki çocuk babasıdır.